LINKIT:


Kotisivut
Neron selkäpäiväkirja

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kennelprimatax@gmail.com

31.8.2014

Noppe VOI2/38 pistettä Vekaralla

Noppe matkalla laukauksensietotestiin.

Viikonloppu meni jälkikokeiden merkeissä. Lauantaina käytiin Vekaralla tekemässä jäljet ja sunnuntai oli varsinainen koepäivä. Nopelle osui päivän kolmas jälki. Nopella oli niin paljon intoa, että se juoksi ekan kulman pitkäksi ja sitä etsiessään tuomari tuomitsi hukan. Noppe meni aika paljon kulmasta yli ja sen jälkeen lähti hakemaan sitä vasemmalta, minne se kääntyikin, mutta ei saanut hajusta kiinni ja ajauduttiin turhan kauas. Luulin itse, että oltiin katkolla kun Noppe niin kovasti työskenteli, mutta tulosten tultua tajusin, että kyseessä oli ihan normaali kulma. Loppujälki menikin tarkasti ja reippaasti, makuuden merkkaus olisi voinut olla parempi.

Laukauksensietotesti. Nopella ei tainnut edes korva värähtää.

Jälki oli 25h vanha ja tuomarina oli Jarno Hynninen ja arvostelu seuraava (tarkemmat pisteet kotisivuilla):
Noppe ohjataan alkuun ja se nuuhkii nopeasti makauksen. Osuudet mennään hyvin jäljen päällä, mutta vauhti on turhan ripeää ja koira ajautuukin 1. kulmalla pitkälle pois jäljeltä hukkaan saakka. Loput osuudet ja kulmat selviävät vaivatta. Katko rengastaen. Makauksista kaksi osoitetaan hyvin, kaksi puutteellisesti. Sorkalle löydetään suoraan nuuhkimaan. Helpossa maastossa vauhti pääsi alussa liian kovaksi ja aiheutti pieniä ongelmia. Sitten tasaantui ja työskentely oli varsin tarkkaa.


Eli ei se auta kun katsoa peiliin ja jatkaa harjoittelua :) Ensi kesänä taas kokeisiin! Hirvikärpäsiä oli jonkun verran, mutta enemmän riesaa oli viikonloppuna marjastajista. Ne pilasivat muutaman koiran suorituksen.

Noppe ennen lounastaukoa ;)

Lounastauolla, oma jälki haisteltu ja opastettu purettu. Noppe sai hyvää liikuntaa ja aivotyötä!

Noppe VOI2/38.

Illalla uni maistui :)

Ei kommentteja: